17. aug. 2009

Der var sommeren over...

I dag morrest kom tv'en på, og der var God Morgen Norge. Første gang det ikke er irriterende, skrik-og-wræl-barnetv. Da er ferietiden forbi, tenkte jeg. Det gjør forsåvidt ingen forskjell for meg uansett. Så tok jeg en kikk ut vinduet. Det regnet og blåste. Her om dagen så jeg høstfarger på noen trær. Ved nærmere ettertanke har det jo blitt gradvis kaldere, og jeg må vel bare innse at det ikke blir flere dager med 25+ og knallsol. Men heldigvis for meg så er jeg et høstmenneske og gleder meg til mange fine turer i skogen sammen med min kjære. Vi har alt klart å samle inn en del blåbær som nå ligger som syltetøy i fryseren, og litt sopp som vi har tørket og lagt i et norgesglass. Høsten er hyggelig, så lenge man vet å bruke den riktig. Og regner det og blåser, sånn som i dag, så betyr det INNEKOS! Wohoooo! Kakao, masse stearinlys, gode filmer,hjemmetøy, pledd på sofaen og bare hjemmehygge!
Hvis det ikke regner for mye senere, skal vi ut og plukke litt bær igjen. Det er ingenting som er bedre enn ren, klar høstluft! :)

2 kommentarer:

  1. Men... på fredag er det meldt varme igjen, 21 plussgrader og bortimot vindstille.

    SvarSlett
  2. Supert! Kanskje d enda e nån sløve-på-verandaen daga igjen. :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails