12. okt. 2011

Enda en sånn kveld....


Plutselig finner jeg meg selv sittende å stirre tomt ut i lufta, i en slags halvsovende tilstand. Tven står og surrer, og jeg sitter med både tv og pc uten å egentlig følge med på noe. Jeg er rett og slett overtrøtt og utslitt.

Ser på dette som et spark i baken, og tusler i seng. Jeg må nok opp både en og to ganger i natt, og morgendagen starter sikkert en gang mellom seks og syv. Sukker litt her jeg sitter. Må-ta-meg-sammen-nå!

Jeg ble sittende her alt for lenge i kveld, uten grunn eller noe fornuftig å gjøre, fordi jeg følte jeg ble frarøvet kvelden min og hadde litt å ta igjen. Jeg har nemlig tørket oppkast, vasket gulv, vasket baby, vasket meg, trøstet, bysset, ammet, vasket mine klær, hans klær, sengeklær, og vaskekluter. Handvasking, så klart, for jeg måtte jo selvfølgelig ha på meg en ullkjole fra 60tallet akkurat i dag. Så ble det kvelden og jeg burde egentlig bare ha lagt meg forlengst.

Litt blogging måtte visst til, ser det ut til. Kanskje for å finen roen. Tvinge meg selv til å lese at nå skal jeg altså gå og sove. Og det skal jeg. Nå med en gang. Nå er det rett i snorkinga. Merkelig nok er det faktisk også noe fornøyelig med å ha ofret hele kvelden på å være en dyktig mamma, tror jeg. Jeg er trøtt og går nå. Skal nok.

God natt! :)

5 kommentarer:

 1. huffda er lille kenguruen syk eller er det tenner? Ikke noe morsomt å tørke spy og vaske klær for hånd. Føler med deg. Som du vet, så er ikke min noen helt i soving, og noen ganger så hyler han så høyt i senga si at han spyr når jeg tar han opp, ergo det blir ikke mye hyling på han nei, han er lur sånn sett :) God bedring og håper du fikk sove

  SvarSlett
 2. Neida, ikke syk. Det er det det med tenner og oppkast som går igjen. Men som du jo så på facebook, så ble mitt slit i går belønnet med en god natts søvn, og en baby som for første gang sov gjennom hele natten uten å våkne. Hurra! Håper han gjentar det, men da helst uten å spy først. hehe Takk for omtanken. :)

  SvarSlett
 3. Akkurat den biten gjør meg glad for at jeg ikke lenger er i den fertile alder. *smiler bredt*
  Men ellers kan jeg nok bli bra *babysyk*

  Ha en rolig natt :-)

  SvarSlett
 4. Koselig at du stikker innom, selv om du ikke finner deg selv helt "up to the peak"

  Ha en god kveld da :-)

  SvarSlett
 5. Takk. Jeg her rett og slett ikke overskudd til noe. Men da jeg oppdaget temaet du hadde skrevet om, måtte jeg bare innom. God kveld til deg også. Nå synker jeg ned i sofaen igjen. Ikke noe blogging på meg i dag heller. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails