20. okt. 2011

I dag er jeg en "rosablogger." Nesten. Jeg har testet for Like'n'Share.

Jeg har et par ganger nå testet ting for Like'n'Share. Denne gangen var jeg så heldig å få teste noen helt fantastiske ting, som det virkelig er verdt å blogge om. Desuten bør gode gaveiddeer deles, nå som det snart er jul igjen, så her kommer mine anbefalinger:


Hårbørsten Tangle Teezer, som ble kåret til beste nye hårprodukt i Storbritannia i 2010: 
Om du trenger gaveiddeer til noen som har litt lengde på håret, så bør du lese om denne. Tangle Teezer kan ved første øyekast  minne litt om en børste fra Barbie. I alle fall den i rosa. Men ikke la deg lure av det. Den er så effektiv og lettbrukt at jeg faktisk ikke har ord i mitt vokabular som kan beskrive det.  Dette er helt klart en børste for alle som plages med flokete hår. Jeg gav den den ultimate testen, nemlig hår som ikke har vært børstet på 24 timer, som har vært fuktig og tørket i flokete tilstand. Oppgaven ble utført med glans, bokstavelig talt. Glatt, mykt og deilig resultat, uten overdreven røyting. Imponerende, siden jeg ammer og faktisk mister en god del hår for tiden. Verdt å prøve, og absolutt en flott gave.

Veskeholderen Clipaen helt super liten sak, som, er både pen og praktisk:
De som har tittet innom bloggen min før, vet at jeg sliter veldig med ryggen. I perioder gjør det også at jeg plages med armene, fordi jeg skjevbelaster en del for å kompensere for ryggsmertene. Det gjør at jeg ofte lar veska ligge igjen hjemme når vi skal på handletur. Men ikke nå mer. For nå har jeg Clipa, som jeg kan henge til pynt på veska, eller rundt handleddet til jeg trenger å avlaste skuldra, og da kan jeg henge den på barnevogn, handlevogn, en bordkant eller så og si hva som helst annet. Gjett om jeg er storfornøyd! :) 


Den prisvinnende parfymeflakongen Travaloer en smart liten parfymeflaske. En super ting for reisende, siden den har godkjent mengde til å ha i handbagasjen i flyet, eller kanskje for den som ønsker å ha med seg litt godlukt på tur? eDen er jo også flott bare med seg i handveska, siden den tar liten plass og ikke søler. Det kan jo være godt å ha det, i flere tilfeller. (Bare husk å ikke overdrive, for det er en god del parfymeallergikere som også gjerne vil ha lov til å puste fritt.;) Denne kjempesøte flaska kan man sette på sin parfymeflaske, pumpe opp ønsket mengde, og putte rett i veska. Jeg har ikke fått prøvd den selv, siden jeg ikke bruker parfyme nå for tiden. Jeg prøver å passe på at babyen ikke blir utsatt for så mange unødvendige dufter, og da spesielt at mamma lukter mamma og ikke alt mulig annet. Men kjempegod ide med reiseflaske. Tenker det også er en flott gaveide, enten det er til tenåringen, eller foretningsmennesket, eller andre som liker å dufte godt. :)

Flere gaveideer finner du hos 

Takk til LikenShare for at jeg fikk prøve produktene. :)
6 kommentarer:

 1. så smart, nå har jeg også registrert meg hos likn share :)

  SvarSlett
 2. Så bra! Jeg har tidligere testet Solkrem, Nycoplus smartkids kosttilskudd og Safari sjokofyll cookies. Søstra mi meldte seg inn for få dager siden og fikk Lacerol Yup halstabletter i dag. De har ikke jeg fått tilbud om. Det varierer litt hva man får. Fyll ut profilen som best du kan, så får du sikkert tilbud på mail snart du også. :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive litt om Tangle Teezer, Clipa og Travalo! Det er spesielt hyggelig at ryggen føles bedre. Hvis du har lyst til å teste andre Enklere Liv produkter, så vil det komme flere muligheter! Følg med på Facebook: http://www.facebook.com/enklereliv

  Igjen, tusen takk for at du tok deg tid til å hjelpe oss.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for at jeg fikk lov til å prøve så flotte produkter. Jeg kommer helt klart til å følge med på facebooksiden. Håper det dukker opp flere ting som passer for meg. :)

  SvarSlett
 5. Hårbørsten er genial.
  Min datterdatter, som er absolutt motstander av børstet hår, bråker ikke, når denne brukes.
  "Hang on" er grei, men slites fort, til tross for hva de lover.

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 6. Jeg satt faktisk og tenkte på hvor fint det hadde vært å hatt den hårbørsten da jeg var liten. Eller da min søster var liten og hårbørsting var en kamp uten like med hyl og skrik, selv før man hadde begynt. Den holder hva den lover, den børsten. Liker produkter som gjør det. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails