29. apr. 2011

Kate, Mary og Marie. Den kongelige smaken er visst ikke som baken. ;)

Det heter jo at smaken er som baken, nemlig delt. Men kanskje ikke i de kongelige kretser? Det ser for meg ut til at dagens prinser vet nøyaktig hva de vil ha. Alle tre ser jo ut som om de er søstre. Eller hva mener du? :)Marie og Mary
Kate

Like ja? Jeg synes virkelig det. Lurer på hvem neste blir. Kanskje Harry også finner seg en som er støpt i den samme prinsesseforma? Det får tiden vise. Tenker det sikkert enda blir en stund til den karen gifter seg.

Så til det vanskelige spørsmålet... hvem er penest?


Se gjerne også mine tidligere bloggposter om folk som ligner veldig på hverandre. HER og HER. :)10 kommentarer:

 1. Hva snakker du om? De er jo ikke noe like.

  SvarSlett
 2. Du mener det? Ja da får vi være enige om å være uenige, for i mine øyne er de veldig like. :)

  SvarSlett
 3. Enig, har tenkt på det samme hele dagen - de er prikk like alle tre! Spesielt Mary og Kate.

  Synes derimot at alle tre er ganske alminnelige av utseende - ingen av dem er blendende vakre slik som f.eks. Charlotte i Monaco eller Madeleine. Men det er på en måte litt fint, de kjennes folklige ut på en måte

  Tror jeg synes Kate ser best ut, men at Mary virker mer interessant som person.

  SvarSlett
 4. Nå må jeg spørre. Madeleine? Blendende vakker? Jeg har aldri skjønt dette med Madde. Synes hun er litt sånn "dusinblondine". Victoria derimot, hun er vakker!

  SvarSlett
 5. Likheten er noe som har slått meg fra første stund. Kronprinsesse Mary var førstemann ut, og hennes klassiske stil har skaffet henne mange beundrere. Damen har god personlig smak, er ladylike og fører seg elegant, hun er velutdannet og virker intelligent. Marie og Kate kunne godt vært hennes yngre søstre eller kusiner, som ser opp til en eldre rollemodell. Det er snakk om et menneske som har parkert seg på Vanity Fairs liste "Best Dressed", og som kan bære klær. I motsetning til en dame som bor på Skaugum, og forsøker å kjøpe og kjøpe seg til stil og verdighet. Noe som må komme innenfra for deretter å gi ytre uttrykk.

  SvarSlett
 6. Dette er skikkelige kvinner som man kan holde ut å se på og leve med i tiår etter tiår, og ikke luftblondiner, skrekkblondiner eller mannespiserblondiner. De er faktisk vakre i egentlig forstand, og ikke sånn 5 år dukkeperfeksjon og så totalsprekk..... Se bare på nordiske kjendisblondiner som topper seg mellom 16 og 24, for deretter å ramle dypt, veldig dypt.

  SvarSlett
 7. jepp, de kunne vært søstre. ser du på brudekjolene til ihvertfall marie og kate, er de nesten like de også!

  SvarSlett
 8. Brunettes do better ;) Enig med Anonym over her..Madeleine synes jeg faller inn i mengden med andre blondiner, hun ser alminnelig ut spør du meg..søsteren hennes Victoria derimot er vakker! Både Mary, Marie og Kate er pene damer, men synes sistnevnte er den peneste :)

  SvarSlett
 9. Pene damer alle tre og jeg synes at hverken Mette Marit eller Madeleine kan stille opp i samme klasse. For meg ser de to ut som blonderte Barbies og håret til Mette Marit er rett og slett grusomt, jeg så nylig et bilde hvor det så ut som strå og ikke som hår.

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails