14. mar. 2012

Kjapp oppdatering

Laptopen døde. Buhu! Det er kaldt og fælt der stasjonærpcen står, og jeg har ikke orket sitte her om kvelden når Kenguruen sover, fordi jeg har vært redd han skulle våkne. Men nå har det kommet jeksler, og vi sover igjen. Halleluja!

Siden sist har vi blandt annet:

Lekt ekstremt mye ute og bygget "Snow henge."

Spennende for en liten kenguru, som vil være med på bygginga med pappaen sin, men som nok heller må se på fra sidelinja av sikkerhetsårsaker. Gøy var det uansett.

Testet mobilvarmeren jeg kjøpte hos Jill. Testet med uhell, riktig nok, ved å miste den i særdeles våt snø, som nok ville tatt knekken på hele telefonen om den ikke hadde lagt i sokken sin. Det var visst meninga jeg skulle ha den ja. Så tusen takk for at du laget den til meg, Jill. Den har virkelig kommet til nytte! :)
Se så fine fargene er sammen. Liker! :D
Og hva har vi ellers gjort...? Sovet dårlig, men hatt herlige dager likevel. Nå blir det vel bedre igjen. Hvor mange tenner skal de egentlig ha? :)

I dag har Kenguruen fått mmr vaksina si. Alt vel, og ingen reaksjoner, og så får vi bare håpe han ikke får noen plager senere, siden de ofte sniker seg på i form av feber og prikker opp til to uker etter vaksina.

Ellers planlegger vi ferie, og påskebesøk på hytta, og koser oss veldig med det. Gleder meg til det blir vår. :)

3 kommentarer:

 1. for et fint etui! :D

  Med all denne snøen, så måtte det vel bare bli snow henge. Vi er også mye ute om dagene for å fjerne all denne snøen, ble litt deppa her om dagen da det lavet ned, vi som akkurat hadde måket hele terassen....jaja sånn er det vel her i nord, andre tider nå som vi ikke er under sydens sol lengre :)
  Bra at pc kom til live igjen og at jekslene er kommet frem. Kai fikk ingen reaksjoner på vaksinen, kanskje to prikker på magen etter ca 10 dager

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det kom mye sne en stund. Men noe mer vårlig nå, om enn bare midlertidig. Det er nok kultursjokk for dere sydenfolk dette. ;) Laptopen er død for godt. Det var skjermen denne gangen, så den er kassert. Godt man har stasjonæren, selv om det er litt mer tiltak å tvinge seg opp for å bruke den. Håper Kenguruen blir like heldig som Kai og ikke får de helt store reaksjonene. Enn så lenge er han frisk og fin. :)

   Slett
 2. Heldigvis har sneen sagt takk for seg i vinterboet.
  Håper det er fine dager hos deg :-)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails