6. okt. 2010

Folk ligner sånn på hverandre, synes jeg...

Jeg ser ofte folk som jeg synes ligner veldig på hverandre. De har ikke noe med hverandre og gjøre, og de blir aldri sett samtidig, men når jeg ser den ene tenker jeg på den andre. Det er litt vanskelig å finne gode bilder, for folk poserer liksom så veldig når det blir tatt bilder. Det er lettere å se det når de snakker og beveger ansiktet. Det er ikke bare ansiktstrekk, men også mye fakter og bevegelser.

Nå har jeg lagt merke til at han der fotballspilleren Moa ligner veldig på FRPs Mette Hanekamhaug. Noen som er enige, eller?
UTSATT FOR MOBILROT: Mette Hanekamhaug synes hendelsen er skremmende. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet

Synes også Gerd Liv Valla og Amnestys John Peder Egenæs er ganske så like. De er jo det da...


Akkurat som svenskeprinsen Daniel ligner veldig på The Joker (Jack Nicholson i Batman)


Jeg kommer ikke på flere i forbifarten, men det er sannelig mange slike tilfeller som dukker opp nå og da. Egentlig tror jeg at vi alle har en eller flere vi ligner litt på. Ikke nødvendigvis en dobbeltgjenger, men noen man deler mange ansiktstrekk med. Noen som folk som kjenner deg vil se på og tenke at ligner på deg. Akkurat som man kan kategorisere etter mennesketyper, kan man kanskje kategorisere etter ansiktstyper også. Kanskje... :)


Hva synes du? De ligner, ikke sant? Hvem ligner mest?

4 kommentarer:

 1. Hva med Hilde Lyrån og Prinsesse Madeleine i Sverige? :)

  SvarSlett
 2. Og Jahn Teigen ligner veldig på en våt Pink Panter.

  SvarSlett
 3. Ja kanskje det. hihi Det er nok mange der ute som ligner på hverandre. Men la oss prøve å være litt snille da... Pink Panter er ikke sammenlignbar for det er en tegneseriefigur og ikke en person. :)

  SvarSlett
 4. JOOODA, PINK PANTER ER (søt, snill og forøvrig) VEEEELDIG SAMMELIGNBAR, hehe. Bare koselig den.

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails