3. jan. 2011

En dag over termin. Nyttårstanker og kengururapport. :)

Så blir det altså januarbaby, som håpet.
En venninne av meg påpekte at om han venter mange nok dager med å komme, så rekker man å kjøpe fødselsdagsgavene på januarsalget, og dermed kan han jo få ting som man kanskje syntes var en anelse for dyrt til jul. hehe Smart! Det skal sies at hun har fødselsdag snart selv, så dette har hun peiling på. :)

Nå kan han bare komme når han vil. Eller vente til den tolvte, om han er lat og ikke gidder å komme av seg selv. Jordmora som har fulgt meg opp gjennom hele svangerskapet, sa at man på dette sykehuset settes i gang etter ti dager, hvis det ikke er tegn til at det starter av seg selv. Så langt er det ikke noe som tyder på at fødselen nærmer seg, så jeg belager meg på å vente. Tenker det blir igangsetting, og så får jeg heller bli gledelig overasket om det skjer tidligere.

Min kjære jobber seg halvt ihjel med å få ferdig det nye huset vårt. Det har vært mye å gjøre. Han har pusset opp og jobbet som en helt der borte, samtidig som han har holdt orden her hjemme, laget mat, gjort alt husarbeid og holdt begge husenes oppkjørsler og garasjetak snefrie. Det med sneen er en anelse slitsomt, for han må jo holde det åpent her, så bilen kommer rett ut av garasjen når vi skal på sykehuset. Samtidig må han jo velikeholde nøye i nyhuset, så det er åpent når vi skal flytte inn etter fødselen. Det er litt av en jobb, og jeg er utrolig glad for at han holder ut. Flinke mannen! :)

Julaften, og resten av jula, var vi her, bare oss to. Nyttårsaften også. Det var hyggelig, og fokuset lå jo på å ta det mest mulig rolig for ryggen min sin del. Og for at vannet helst ikke skulle gå på feil side av årsskiftet. Tar det fremdeles rolig, men nå kan vannet bare gå når det vil. Nå tenker jeg bare på å ikke slite ut ryggen før fødselen. Det blir en kraftanstrengelse, det vet jeg, men jeg er forberedt på det og jeg skal klare det!

Man kan aldri vite når jeg får blogget neste gang. Kanskje ikke før etter fødselen. Vi får se.
Ønsker alle et riktig godt nytt år, og håper at alle har mange gode ting i vente, slik som oss. Her går vi tidenes
beste år i vente, tror jeg.

Gleder meg noe så helt ubeskrivelig mye til å få se den fine, lille kenguruen vår. :)
 

6 kommentarer:

 1. Spennende! Riktig lykke til! :) Husk å ta masse bilder! Er sååå glad for at mannen min filmet like etter at Emma kom opp på magen/brystet for jeg husker veldig lite av den tiden etterpå selv. :) Klem

  SvarSlett
 2. VUGGESANG I MØRKETID (Nordahl Grieg)

  Natten er så lang her nord;

  længte gjorde far og mor.

  Midt i mørket, frost og gru,

  lille lys – kom du

  SvarSlett
 3. Veronica: Takk. :) Vi har pakket to forskjellige fotoaparat som man også kan filme med. Skal prøve å huske på at han må filme litt i starten også. :)


  Mamma: Du e nu mer utålmodig enn æ e jo... :p

  SvarSlett
 4. Det er bare min sterke og høyt utviklede intuisjon som sjelden svikter ... så Lykke til!

  SvarSlett
 5. Natten er så lang her nord;
  længte gjorde far og mor.
  Midt i mørket, frost og gru,
  ...lille lys – kom du.

  Himlens dag var tung og grå.
  Dine øine skinnet blå,
  blomsterkinden blusset rødt;
  lille lys – sov søtt.

  Ingen sol imorgen gryr,
  bare du, mitt eventyr.
  Bare du skal stråle da,
  lille lys – vågn gla.

  SvarSlett
 6. Januarbarn er topp! Lykke til! Hege

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails