28. nov. 2011

Hei på du! En liten oppdatering. (Og giveaway-påminnelse.)

Det stemmer. Jeg har sneket meg innpå noen av bygdas mødre. Det er mye takket være denne ene av dem som jeg kjenner fra før, som holdt en hyggelig lunsj i dag. Om et par dager treffer jeg dem igjen, og flere som jeg enda ikke har møtt. Ting går seg til likevel. Venninneklubben deres er og blir lukket, men nå blir det baby/småbarns treff i tillegg likevel. Jubel og glede, for dette har både jeg og Kenguruen godt av. :)

Stormen Berit kom ikke til disse trakter, men fortsatte turneen sin lenger ut mot kysten. Og godt var det. For oss. Ikke for dem som ble rammet. Huff...

Julegrantenning og julekafe var topp. Kenguruen klappet i hendene, sang, (aaaa) smilte og lo, ropte heeeei etter alle barna, og koset seg veldig. Da kan det ikke bli bedre, enda mammaens rygg er rimelig utkjørt etter disse siste dagene.

Rygghviling står altså på plakaten nå. Må jo være oppegående til fredag. Fredag kommer nemlig verdens beste lillesøss på besøk, for det som kan se ut til å bli en søstertradisjon. Pepperkakebaking. Da skal hun få æren av å la Kenguruen smake på den aller første pepperkaka. Tenker hun gleder seg like mye som jeg gjør. Jeg elsker å skape minner. Og kameraet ligger allerede klart. :)

Men så til den rygghvilinga... den trenger jeg veldig nå, etter at en heller tung dag, der Kenguruen ikke har sovet et øyeblikk, endte opp med at han atter en gang kastet opp over hele mammaen. Det er de der tennene. Lenge siden sist nå, heldigvis, og jeg håper det blir lenge til neste gang. Tann nummer ni er vi i gang med nå. :)

Har du husket giveawayen min? Trekker på onsdag. Kanskje blir ringen din?
Meld deg på her: In my own words...: Giveaway/Bloggkonkurranse: Jeg gir vekk en flott ring.

4 kommentarer:

 1. Hei og hopp :)
  ...godt du slapp unna stormen :/
  Skal si den har herjet de siste dagene..
  Lite har vi sett til den, heldigvis!

  ...Så koselig med besøk og pepperkakebaking da!
  Det står på plakaten her denne uka også.
  Gleder meg!

  -Ida Susanne :)

  SvarSlett
 2. Hvile ryggen er viktig om du skal holde i hop, veet du.
  Pass på deg, nå da.
  Ha en fin kveld med mye rygghviling.

  SvarSlett
 3. Så fint at ting ordner seg.. de pleier det ;-)
  Pass på ryggen din,og kos deg med advent og nye tenner :-)

  SvarSlett
 4. Jeg har hvilt til den store gullmedaljen. Så mye Kenguruen har tillatt, eller jeg selv har tillatt meg å hvile. Vi storkoser oss med ruskevær ute, og herlig adventsstemning inne. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails