2. sep. 2011

I tilfelle noen skulle lure på det...

Jeg har ikke prøvd meg på den Ariel fashion shoot konkurransen igjen. Jeg har holdt meg langt vekk i dag, og gjort bedre og mer fornuftige ting. I kveld kommer svigerfar på besøk, og blir i en uke. Det er første gang på snart tre år at vi ser han, og det er aller første gang Kenguruen treffer sin farfar, så det gleder vi oss veldig til. Svigermor kan av helsemessige årsaker ikke reise akkurat nå, stakkars, så han kommer alene denne gangen.

Ettersom det sikkert blir en hyggelig og innholdsrik uke, vet jeg ikke om jeg kommer til å blogge så mye. Det får tiden vise. Tenker det blir mye å gjøre om dagen, og at jeg blir ganske så sliten i ryggen om kveldene. Uansett kommer det helt klart noen linjer om en uke igjen. Håper forresten på at foreldrene mine, og kanskje også besteforeldrene mine får møte svigerfar. Det blir i såfall for første gang. Bare mamma nå blir frisk fra influensaen, eller hva det nå er hun sliter med. (God bedring mamma!) Nå skal jeg hvile meg noen minutter, mens den lille Kenguruen ser på Drømmehagen, og så skal han i seng, noe jeg håper blir enkelt i dag siden han har sovet lite på dagen og er veldig trøtt. Man kan aldri vite på forhånd, bare håpe. Jeg er en trøtt mamma i dag. :)

Jeg tror det blir en fin, men slitsom uke. Er det ikke det man sier om familiebesøk, at det er så hyggelig når de kommer, og like hyggelig når de drar? ;)

5 kommentarer:

 1. Det er akkurat det man sier.Godt når de kommer og godt når de drar.
  Men det blir jo stas da, for alle, å få samlet familien.
  Ta vare på deg, slik at det ikke bare blir H igjen av Hilde.

  ha en hyggelig uke :-)

  SvarSlett
 2. Kos deg med besøket :) Blir sikkert noe mere polsk baby musikk på <kenguruen nå eller andre rariteter fra o store utland :)

  SvarSlett
 3. Mormor: Ja jeg skal nok prøve å ikke slite meg helt ut. :)

  Jill: De hadde kjøpt så mange gaver at de måtte sende det i pakke på forhand. Det kom i dag. Vi har fått mange flotte ting, men jeg makter ikke skrive liste her nå. Kan jo nevne at de har kjøpt 3 par sko til kenguruen, og et par til meg. Rådyre og flotte motesko av den sorten jeg ikke forstår meg på. Må vel blogge om dem en gang. ;) Jeg skal ligge strak på sofaen, til min kjære og svigerfar kommer fra flyplassen. :)

  SvarSlett
 4. Håper duharhatt det bra med svigerfar på besøk og at ryggen får hvilt innimellom :)

  SvarSlett
 5. Jeg prøver så godt jeg kan, men det er ikke alltid like lett. Nå har hele gjengen her blitt syke i tillegg, så da ble vi brått litt sløvere, dog ikke avslappa her. Bare en og en halv dag igjen av besøk, så det går nok fint. Også er han low maintenance også da. Krever ingenting, og er veldig snill og god. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails