4. sep. 2011

Tusler innom for å rope ut om denne konkurransen:

Dere som titter inn her nå og da, vet at vi har svigerfar på besøk en ukes tid nå. Det er bare hyggelig, men det stjeler de få krefter jeg har som jeg ellers retter mot bloggverdenen. Derfor hverken skriver eller leser jeg spesielt mye akkurat i denne tiden.

Likevel har jeg fått med meg at Mamma4 har en KONKURRANSE gående, der man kan vinne de herlige SingSang kortene. De er faktisk helt herlige, så denne konkurransen bør alle som er foreldre, besteforeldre, slektninger til - eller jobber med små barn kaste seg med på. Vi fikk den første i dåpsgave, og har allerede lekt oss litt med å klappe søte, og noen andre ting.

Trekkning 20.09, så bli med på denne da vel.

Besøk også SingSang.com

3 kommentarer:

 1. Takk for at du deler dette :)
  Blir følger her også jeg :)

  SvarSlett
 2. Hei på du!
  Du har vunnet skinntøflene i gavedryss 1, hos Prinsesser på erten!:) Fint om du kan oppgi hvilken størrelse og farge du vil ha:) Også adressen din da:) Du kan sende info til: baremamma@hotmail.no. God fredag!

  SvarSlett
 3. Jøss! Det var hyggelig å våkne til, etter en natt der begge fortenner oppe på Kenguruen holder på å bryte frem, og han har fått sin aller første influensa samtidig. Sånne ting gleder, og letter litt på den trøtte morgenstemningen. :) Tusen hjertelig takk! Og god helg til deg og dine. Mailer deg med en gang. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails