6. mai 2011

Har du sett på makan? Rudolf og flokken- på MIN strand? :)

Rein på badeferie? Plutselig var det en hel flokk som vandret på stranda vår. Ganske så morsomt, egentlig. Håper de har "fastruta" si her og at dette er noe de gjentar. Kanskje jeg da kan få bedre bilder en annen gang. Denne gangen hadde jeg Kenguruen på armen, og knipsa noen heller elendige bilder i all hast. Sånn ser det ut:6 kommentarer:

 1. så koselig også ser det ut som om det er vår på vei der du bor :)
  Ingen rudolfer her jeg er, bare slanger :D

  SvarSlett
 2. Hei!

  Takk for at du velger å følge oppsummert-bloggen min!

  Håper du har hatt en bra dag og at ryggen har vært snill med deg!

  SvarSlett
 3. Jill: Deres vei i Spania, mener du? For det vises ikke på bildet, men vannet her har en sånn flott grønn sydenfarge når sola skinner, og mange sier det ser ut som Spania her. :)

  Oppsummert: Takk det samme. Det var ikke den helt gode ryggdagen i går nei, men hummøret var på topp, og dag har jeg det rellativt akseptabelt. Tungt i det siste, med barndåp og 17.mai som virkelig har tatt på, selv om begge deler var flotte dager på tross av smertene, men det skal jeg blogge om når jeg får ork til det. :)

  SvarSlett
 4. Ser litt ut som om det er en nordnorsk strand :)

  SvarSlett
 5. ja synes det så kjent ut :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails