20. mai 2011

Babyer kan ikke lese... så vi bruker den uansett, tenker jeg... ;)


Sånn går det når klesprodusenter bruker google translate... hihiNedsig... ;)


Kommer visstnok fra denne butikken: 
Det står nemlig det på smekka. Hvis noen skulle ha lyst å handle defra tror jeg det var slik at det tallet det står det koster i polske penger blir doblet i norske kroner. 1zl er da 2kr. Tror jeg da. :)

5 kommentarer:

 1. hehe så morsomt :) Hvor fikk du tak i den? Kan jo bli det neste alle sammen bare MÅ ha :)

  SvarSlett
 2. Det er noe min svigermor plukket opp på en shoppingtur i Polen. Har også mandag til søndag smekker på tysk, og noen andre morsomme engelske. Tror jeg har et tyvetalls smekker i alt, og han spiser ikke engang enda. :)

  SvarSlett
 3. smekker må man ha og søl blir det uansett har jeg funnet ut av, knyter en gulpeklut noen ganger rundt halsen på han og da ser det ut bsom han er på italiensk restaurant :)

  SvarSlett
 4. hei stikker bare innom en liten tur i kveld for å si hei :) også håper jeg at du har hatt en god ryggdag. Klem

  SvarSlett
 5. Så hyggelig. :) Var faktisk innom for å kommentere hos deg i går kveld, men så kræsja kommentaren min av en eller annen grunn, så jeg ga opp. Prøver igjen senere heller. Klem igjen. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails