1. apr. 2011

Årets aprilspøk. Liten og ganske så uskyldig spøk, men likevel effektiv. :)

Vi har som nevnt før flyttet inn i drømmehuset vårt i år. Det er stort sett ferdig pusset opp, takket være min kjære som er så flink, effektiv og dyktig. Han kan alt han, og du skal tro det har blitt flott her. Han har virkelig jobbet hardt, og fått til det mest utrolige. Nå er det nesten bare badet som gjenstår. Jeg synes det er litt greit å ha et fungerende bad på vinterstid, og da spesielt med en bitteliten baby i huset. Å pusse opp badet tar mer enn en dag eller to, og da er det best å gjøre det når det er litt varmere i været, så man ikke fryser fast til toalettet i kjelleren.

Vi har altså snakket en del om det badet, og hvilke materialer vi vil ha osv. Vi ønsker helst å gjøre det fort og billig, så derfor er vi glad for at varmvannstanken vår er ny og fin så vi ikke trenger tenke på å bytte den ut med det første, noe som også er en grei besparelse. Spesielt greit er det jo om det ikke kommer noen uforutsette utgifter i høy prisklasse nå som vi straks skal holde barndåp. Alt koster, og det har gått med en god del kroner på det vi har pusset opp allerede, som altså er det aller meste av huset.

Så kommer vi til aprilspøken.....

Min kjære sto opp litt før meg og kenguruen i dag, noe han ofte gjør. Da jeg var våken hørte jeg at han ikke hadde gått i dusjen enda. Så det første jeg gjør etter vi har stått opp, er å gå i dusjen. Så kommer jeg ut, søkkvåt og med håndkle rundt meg og sier: -Det var ikke mye varmvann du sparte til meg!

Han sperrer opp øynene og sier: Hva SIER du!? *Hakeslipp*

Han var overbevist om at varmvannstanken var ødelagt. hehe Han gikk rett på han. Men, jeg føler at jeg nesten må presisere at han normalt sett er veldig smart, og ikke spesielt lettlurt av seg. Vi skylder på at det var tidlig og at han nok var litt morratrøtt. Sånn egentlig, selv om jeg lurte han godt nå, er jeg jo snill. Jeg kunne godt ha dratt spøken så langt at han måtte i kjelleren og sjekke varmvannstanken, eller på kjøkkenet for å tappe vann, men jeg avslørte den med en gang. Så lo vi godt begge to. Det var jo egentlig uskyldig nok, men det var sannelig gøy! :)


Håper alle har hatt en super første april, enten de ble lurt, lurte noen, eller bare lot dagen forbigå i stillhet. Legg gjerne igjen en kommentar om du har en morsom opplevelse du vil dele, eller har tips til hva man kan finne på til neste år. :)

Årets aprilspøker i media kan du lese om i VG.

2 kommentarer:

  1. Gleder i hverdagen skal man ta med seg, tross alt ikke fest hver dag heller.

    SvarSlett
  2. Så sant som det er sakt. :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails