26. okt. 2010

Happy birthday to me! Det er min dag i dag! :)

Det finnes mange dager i året, og de er alle noens dag. Denne er min. Den startes med Cappuccino, god musikk og litt nyheter, og sannelig så våknet jeg til en hel masse bursdagshilsner på facebook og mobiltelefon. Det er jo kjempekoselig det!

Det finnes mange bursdagssanger, og jeg ble vekket av min kjære som hadde valgt den tradisjonelle "happy birthday" med noen morsomme variasjoner. En deilig måte å våkne på. Han er kjempesøt og jeg er heldig! :)

Så ringte mamma og sang den samme sangen. Ganske så hyggelig det også selv om det jo var samme sang. Lurer på om jeg får den servert flere ganger i dag. hehe Det er like gøy hver gang. :)

Jeg liker egentlig aller best "Labbetuss har bursdag!" Men det er det faktisk ingen som vet. hihi Den er liksom den sangen som betyr mest bursdag for meg, for jeg var jo knapt 3 år da jeg først hørte den, live, i regi av barnehagen og noe som foregikk i byen vi bodde da. Jeg fikk faktisk møte Labbetuss jeg! Slå den! Der startet et livslangt godt forhold til Halvdan og Labbetuss. Men nå er det jo ikke Labbetuss som har bursdag i dag, men meg, så da glemmer vi den sangen like fort som den ble nevnt.

Siden jeg ofte legger inn en morgensang her, så skal jeg det i dag også. Da har jeg valgt en bursdagssang som jeg dedikerer til alle som har bursdag i dag, inkludert meg selv, Hillary Clinton, Uncle Fester fra "The Adams Family", contryartist Keith Urban, Shaen av Iran, Rosario fra "Will and Grace", og alle de andre som DENNE LISTA sier har bursdag i dag. En salig blanding personligheter. Hurra for oss!

2 kommentarer:

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails