2. apr. 2010

Nipple power!!!! (...og om å få lov til å ha den legning man har, og å få være den man er.)

Sa jeg Nipple power? Jeg mente.... girl power! tihiiii :)

For oss som ser True Blood (fantastisk serie!!!) så kjenner vi Anna Paquin som Sookie Stackhouse, og vi vet kanskje også at hun i virkeligheten er godt gift med sin mannlige motspiller. Anna har fått mye oppmerksomhet i media fordi hun i enkelte tilfeller har vist brystene i forbindelse med sexscener i tv serien. Dette er noe hun selv mener er ganske så naturlig, og som også er noe andre kvinner i lange tider har gjort, på tv og på kino. Nå står hun altså frem og forteller verden at hun i tillegg til å være lykkelig gift, også kan tenne på vakre kvinner. Anna er i følge seg selv, biseksuell.

Big deal....? Jeg synes ikke det. Men grunnen til at hun står frem akkurat nå, det er en big deal. Det handler nemlig om en holdningskampanje i regi av True Colors Fund. Anna Paquin, og mange flere profilerte kjendiser stiller opp for å vise sin aksept og støtte til homofili og bifili, og transseksualitet. Det er nemlig viktig det! Det skjer fremdeles at homofile blir overfallt og skadet, i noen tilfeller drept. I de fleste tilfeller er dette vold mot menn, begått av menn, kun forårsaket av at noen ikke klarte å akseptere at to av samme kjønn kan være glade i hverandre.

Man skulle tro at den moderne tidsalder som vi lever i nå, var utviklet nok til at vi klarte å akseptere andre for den de er, og at vi klarte å forstå at en legning ikke handler om annet enn akkurat det menneskes sin egen seksualitet og kjærlighetsliv. Så utrolig mange føler seg stødt, og til og med forbannet, kun fordi de mener at noen har "feil" seksuell legning. De reagerer rett og slett som om det har noe med dem å gjøre. Det har jo kun med den det gjelder å gjøre, og andre bør virkelig ikke bry seg, mener jeg. I alle fall ikke føle seg brydd. Har du ikke lyst til å akseptere at andre er anderledes enn deg, så synes jeg at du heller skal holde kjeft om temaet.

Selv synes jeg det er forfriskende at vi lever i en verden med så mye allsidighet og variasjon. Jeg synes det er fantastisk at mennesker har så forskjellig utseende, personlighet, interresser, humor, og seksuelle preferanser. Alle mennesker har rett til å ha en seksualitet, og så lenge man holder seg innenfor hva som er lovlig, så mener jeg at det er opp til hver enkelt hvordan man vil leve livet sitt, og seksuallivet sitt, og også hvem man ønsker å dele det med.

Jeg ønsker meg en verden der aksept og medmenneskelighet står i fokus, og der alle kan få være seg selv, fullt og helt. Der man kan glede seg over mangfoldet, og alt det fantastiske vår verden har å by på, og der ingen hater noen fordi de ikke forstår bedre.


Hva mener du? Har du noe å si om temaet? Personangrep aksepteres ikke og vil derfor bli slettet. Forøvrig er jeg av den oppfatning at dine meninger er like viktige som mine, så kommenter mer enn gjerne!

5 kommentarer:

 1. Enig. Enkelt og greit. Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, men forøvrig kan man gjøre hva man vil. Følger man loven, bør man ellers få være den man er og gjøre hva/hvem man vil. Jeg er hetro, men ser ikke at de som er homo er noe annet enn likestillt med meg. =)

  SvarSlett
 2. Lana: Godt formulert! Gode gamle kardemummeloven. Den funker visst i alle tilfeller den. ...gjøre HVEM man vil. hihi Som om jeg skulle sakt det selv. :)

  Og i tilfelle noen lurte på det, så er jeg også hetrofil, og i et forhold med verdens beste mann. Poenget er at alle mennesker er likeverdig, uansett hvilken legning de har. I bunn og grunn handler det om folkeskikk og medmenneskelighet. Jeg håper fremdeles at mennesker med tiden vil utvikle en større aksept for andre. :)

  SvarSlett
 3. Anna Paquin er hot!

  SvarSlett
 4. Hun er vel ikke akkurat Gift, men Forlovet er hun:)

  SvarSlett
 5. Joda, nå er de gift! =)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails