22. apr. 2010

Jeg tror ikke Ludvigsen hadde likt det om han visste at han har gjort hele Norge trist, så sett i gang og jobb med saken. Opp med humøret!

At Gustav Lorentzen døde har nok gått hardt inn på mange. Mitt indre barn fikk klump i halsen, både da jeg leste om det i går, og da jeg klikket inn på VG i dag, og så hvor mye som var skrevet om temaet. Som den humørsprederen han var, tror jeg ikke han hadde likt å vite at hele Norges befolkning er trist i dag. Derfor må man få humøret opp igjen, og minnes Ludvigsen på en positiv måte, med de glade sangene og massevis av  gode minner!

Selv er jeg en stor tilhenger av å komme seg videre. Selvfølgelig er det lov å sørge. Jeg har gjort det, hørt på "savnesangen", og nå fortsetter dagen min, og jeg skal gjøre andre ting. Det er en deilig dag der ute, og jeg har tenkt til å nyte den. Fuglene synger, og sola skinner.

Her er to morsomme sanger, hør dem slik at Knutsen og Ludvigsen igjen kan få opp humøret på oss, slik som de alltid har likt aller best å gjøre! Det tror jeg nemlig Ludvigsen hadde blitt glad for! En humorist av hans kaliber skal minnes med glede, ikke tårer.

6 kommentarer:

 1. Riktig. Opp med humøret igjen nå. Det er faktisk sangene vi fleste har et forhold til, og de er jo der for alltid. Rip Ludvigsen. Nå skal vi feire hans liv og høre på musikken hans.

  SvarSlett
 2. "Opp til gleder, opp til sorger, opp og si God morgen Norge" :-)

  Morgensangen til Knutsen og Ludvigsen får meg alltid i godt humør :-)


  Hilsen
  Turid.

  SvarSlett
 3. Godt poeng! :)
  Og heldige er vi, som har mange mange sanger fra Knutsen og Ludvigsen med oss videre!

  SvarSlett
 4. Det var trist å lese, men livet går videre - vi får ta vare på minnene! :)

  Sv: Hehe. Ikke prøv, du, best å la være! Det snødde faktisk her i Oslo i stad, men det la seg jo ikke, så jeg bør nok skifte dekk snart.. Utsetter det enda en dag jeg ;)

  SvarSlett
 5. Ludvigseeeeeeeen! :(

  SvarSlett
 6. Ludvigseeeeen, Ludvigseeeeeen, kom tilbake, gamle veeeen!

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails