25. feb. 2010

Noen endringer på bloggen min

Jeg fikk litt lyst til å se om jeg kunne forandre litt på layouten, uten at det skulle bli for store endringer. Så jeg forsøkte meg litt frem, og fant en layout som passet fint for meg. Jeg beholder sort bakgrunnsfarge, selv om jeg har fått tilbakemelding om at det ikke var behagelig å lese fargekombinasjonene mine på sort bakgrunn. Har valgt å endre litt på tekstfarger og tekststørrelse, så nå skal det forhåpentligvis være greit å lese teksten. Si gjerne fra hvis det er noe som kunne ha vært bedre. Selv er jeg ganske så fornøyd nå. Jeg får beholde min sorte header og bakgrunnsfarge, og mer enn det forlanger jeg ikke. :)

Har blogget voldsomt mye om nyheter i det siste. Jeg har vel perioder der jeg har mer lyst til å skrive om slike ting, og det har vært flere ting som jeg har latt meg engasjere av i det siste. Har egentlig ikke hatt så veldig mye privat å blogge om akkurat nå, så da har det passet meg fint å kommentere disse nyhetene. Jeg kunne sikkert skrevet om hva jeg har gjort i det siste, men noen ganger ser privatliv nettopp privat. Spesielt når man blogger om nyheter, for da har jeg liksom ikke så lyst til å blande inn hvor jeg har vært, hva jeg har bakt/gjort/tenkt på osv. Andre ganger orker jeg ikke blogge om nyheter selv om jeg tenker på det og er engasjert, irritert, eller distrahert av en spesiell nyhetssak. Det varierer veldig, og det er akkurat sånn jeg vil ha det.

Jeg kan jo forresten nevne at jeg gleder meg til helgen, for da er det en stor feiring av mammaen min som har fødselsdag. Det blir hyggelig! Familie og venner, masse god mat og kaker! Her i huset skal vi stille med to kaker, som vi lager i morgen. Gleder meg til det også. Få ting er bedre enn duften av nybakt eplekake i huset. Mmmmm! :)

1 kommentar:

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails