1. okt. 2011

God morgen! Morgenstund har... oppkast over det hele.

Jeg startet dagen ca klokka 5, med at en liten Kenguru ikke ville sove mer fordi han har så vondt i gommene. Han har plagdes mye i natt, og vært mer hos meg enn i egen seng, selv om jeg jobber hardt med at han helst skal ligge hos seg selv. Men nå hadde han veldig vondt, var ekstra våken og ville ha mammaen sin. Da fikk han komme over til meg, hvor han så fikk masse melk til tidlig frokost. Så langt så godt, og egentlig ganske så koselig.

Deretter følte han for å putte hele handa si i munnen, for å lindre tannkløen, noe som førte til sprutoppkast over hele mammaen. Så da sto vi opp tidligere enn jeg kan huske å ha gjort før i voksen alder. Sengetøyskift, klesskift på den lille og mammaen, og en litt mindre hyggelig oppvåkning enn jeg setter pris på. Men denne dagen skal bli fin, så det går vel egentlig helt greit.

Nå har vi gledet oss over at det finnes morrabarnetv, selv om vi jo var oppe litt før det startet og måtte leke litt selv også. Takk og lov for lekegrinda, den er gull verdt, spesielt når jeg er ekstra morratrøtt, stiv og støl og har en veldig vond rygg. Og mammaen er veldig glad for morrakaffen sin. Nå våkner jeg gradvis til liv, samtidig med at sola brer seg over fjellene utenfor stuevinduet. Igjen føles det som en ganske så hyggelig morgen.

Nå skal vi snart vekke pappaen, som har vært så heldig å få sove i fred og ro på voksensoverommet. Vi har nemlig en dobbelseng inne på barnerommet nå, så jeg kan ligge der de nettene som Kenguruen plages som aller mest. Det er ikke alltid så greit å skulle løpe frem og tilbake hele tiden. Det blir ingen særlig uthvilte av. Så nå skal vi snart samles rundt spisebordet, snakke, hygge, spise og forberede oss på en veldig hyggelig lørdag. Vi skal til byen og kjøpe sko til både Kenguruen og pappaen. Og mammaen skal få... tja.. om ikke annet, så får jeg hvertfall en veldig hyggelig dag med de aller deiligste guttene i verden.

Ha en super lørdag! :)


3 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en deilig plan for lørdagen, men å ikke få sove ordentlig er ikke godt, hverken for store eller små.

  Ha en fin lørdag

  SvarSlett
 2. Vi får forhåpentligvis sovet bedre nå. Jeg sjekket nettopp munnen og de to meget etterlengtede fortennene oppe har endelig brutt helt igjennom. :)

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som en ekstrapremie for dagen. At tennene kom gjennom. Blir nok mindre uro nå. Ha en fin dag med guttene dine :-)

  Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no, om at regjeringen flytter

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails