3. jun. 2011

Jeg har vært kreativ. :)

Jeg har kommet i gang med syingen min igjen. Sleit meg litt ut på det i går ettermiddag, noe jeg kjenner fremdeles, men det er så deilig å være inne i en kreativ periode igjen. Jeg har hatt så lyst til å sy i lange tider, men det krever så mye av meg og stjeler av kreftene jeg trenger til å ta meg av kenguruen. Men nå er det helg, min kjære har fri, kenguruen begynner å like å ligge på gulvet og leke, og jeg hadde rett og slett for lyst til å sy til at noe som helst kunne stoppe meg. Så da gjør jeg som jeg alltid gjør, tar det i små etaper, men hvilepauser i mellom. Skal jeg sitte og sy, må jeg strekke og tøye i mellom, og jeg blir også nødt til å legge meg strak ut på sofaen av og til. Syprosjekter som normalt bør ta under en time tar for meg en hel kveld, og det ender alltid opp med at jeg knappt kan røre meg etterpå. I dag ligger jeg nesten bare på sofaen og lider. Men det gjør ingenting det, for jeg er så strålende fornøyd med resultatet. Jeg skal lage flere av disse, bare jeg får samlet kreftene igjen. Kanskje neste helg. Eller kanskje lager jeg noe annet, for jeg har flere ideer som har bygget seg opp over lang tid.


Og du som leser dette, og som vet hvem som har fødselsdag i neste uke.... Hysj på deg! Du sier ikke et ord om hva jeg har laget! OK????? Jeg mener det! :)


Og om du lyrer på oppskrift på dette vidunderet, må jeg skuffe deg, for det finnes nemlig ikke. Hele greia er tatt på slump og øyemål, slik som jeg vanligvis gjør ting. Har ingen linjal eller målband til arbeidet, (skal nok) og tar tingene så godt jeg klarer på øyemål. Heldigvis er jeg god til det. Besto en gang en i tiden en geometriprøve uten å ha med passer og linjal, så dette greier jeg. :) Noe er sydd for hand, og noe med maskin. Knappene er sydd på, og knappen i den hvite sløyfa kan åpnes. Stoffet er sort lin, og innvendig er den foret i hvit bomull.

Og for de som lurte... det er en flaskepose. Ment for å dekorere en vinflaske som gis bort som gave. :)

1 kommentar:

  1. så kreativ du er Hilde :) Synd at det sliter sånn på deg når du gjør noe du liker :/ Men regner med det er verdt det når du ser resultatet etterpå :)

    Jeg var veldig kreativ i mine yngre dager, hehe, holdt mye på med applikasjoner på babytepepr etc, solgte til og med noen, wow :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails