3. des. 2009

Pepperkakehus, julelys ++

Her kommer et bilde av pepperkakehuset vi har laget. Det står på kjøkkenbordet, rett under julestaken vi har i kjøkkenvinduet. Idyllisk, ikke sant? Jeg synes det er kjempefint! Ved siden av huset har vi satt det spesielle julekortet vi fikk fra mine svigerforeldre. Syntes det var en dekorasjon i seg selv. Svigersene sendte en stor pakke fyllt med julepynt til oss. Massevis av kjempepene ting som jeg gleder meg til å pynte med. Synes det er litt for tidlig enda, så har ikke satt frem så mange ting. Bare adventskrans, julestjerne og et par andre småting. Også pepperkakehuset da.


Og her er den flotte julestjerna vår. Vi måtte kjøpe ny da den gamle plutselig var sporløst forsvunnet. Denne er helt lik den gamle. Jeg likte den så godt at jeg ikke ønsket å se etter andre slags stjerner. Forresten så ser den ikke så lys ut som på bildet. Den blir ganske så mørk når den er tent.Den ser ut som dette. Her har jeg tatt bilde av mønsteret i den.


Og som ikke det er nok så har min fantastiske kjæreste pyntet ute med flotte lys. Han startet med verandaen, og så fant han ut at han ville sette lys langs hele huset. Det ble kjempebra, og jeg er så glad for at han orket å gjøre det. Jeg har aldri hatt et så fint julehus før. Nå kan det bare bli jul, jeg er klar! :)

3 kommentarer:

  1. Skikkeli for en julestemning du har da=) Det er bra...=) Viktig med juleRot , JuleStas og Juleforberedelser...=)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails